Skip to main content
Šilheřovice
Portál školy
Můj email
Rozvrhy
Webbakaláři
English (en)
Čeština (cs)
English (en)
You are not logged in. (
Log in
)
Analýza potravin
Home
Courses
4_Ročník
Analýza potravin
Course categories:
ORGANIZAČNÍ INFORMACE 2024/2025 PRO ZAMĚSTNANCE
1._Ročník
1._Ročník / Hotelnictví
1._Ročník / Cestovní ruch
1._Ročník / Analýza potravin
1._Ročník / Nutriční asistent
1._Ročník / Podnikání
1._Ročník / Kuchař - číšník
1._Ročník / Cukrář
1._Ročník / Kadeřník
2_Ročník
2_Ročník / Hotelnictví
2_Ročník / Cestovní ruch
2_Ročník / Analýza potravin
2_Ročník / Nutriční asistent
2_Ročník / Podnikání
2_Ročník / Kuchař - číšník
2_Ročník / Cukrář
2_Ročník / Kadeřník
3_Ročník
3_Ročník / Hotelnictví
3_Ročník / Cestovní ruch
3_Ročník / Analýza potravin
3_Ročník / Nutriční asistent
3_Ročník / Kuchař -číšník
3_Ročník / Cukrář
3_Ročník / Kadeřník
4_Ročník
4_Ročník / Hotelnictví
4_Ročník / Cestovní ruch
4_Ročník / Analýza potravin
4_Ročník / Nutriční asistent
Školní seznam literárních děl k ústní části MZ
PROJEKTY OP VpK
PROJEKTY OP VpK / SVĚT PŘÍRODY A JAZYKŮ MULTIMEDIÁLNĚ
PROJEKTY OP VpK / SVĚT PŘÍRODY A JAZYKŮ MULTIMEDIÁLNĚ / ANGLICKÝ JAZYK
PROJEKTY OP VpK / SVĚT PŘÍRODY A JAZYKŮ MULTIMEDIÁLNĚ / CHEMIE
PROJEKTY OP VpK / SVĚT PŘÍRODY A JAZYKŮ MULTIMEDIÁLNĚ / BIOLOGIE
PROJEKTY OP VpK / SVĚT PŘÍRODY A JAZYKŮ MULTIMEDIÁLNĚ / ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA
PROJEKTY OP VpK / SVĚT PŘÍRODY A JAZYKŮ MULTIMEDIÁLNĚ / FYZIKA
PROJEKTY OP VpK / SVĚT PŘÍRODY A JAZYKŮ MULTIMEDIÁLNĚ / FYZIOLOGIE ČLOVĚKA
PROJEKTY OP VpK / SVĚT PŘÍRODY A JAZYKŮ MULTIMEDIÁLNĚ / ITALSKÝ JAZYK
PROJEKTY OP VpK / SVĚT PŘÍRODY A JAZYKŮ MULTIMEDIÁLNĚ / NĚMECKÝ JAZYK
PROJEKTY OP VpK / SVĚT PŘÍRODY A JAZYKŮ MULTIMEDIÁLNĚ / ŠPANĚLSKÝ JAZYK
PROJEKTY OP VpK / KVALITNÍ STŘEDNÍ ODBORNÉ VZDĚLÁNÍ
PROJEKTY OP VpK / KVALITNÍ STŘEDNÍ ODBORNÉ VZDĚLÁNÍ / INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY SMĚŘUJÍCÍ K ROZVOJI ČTENÁŘSKÉ A INFORMAČNÍ GRAMOTNOSTI
PROJEKTY OP VpK / KVALITNÍ STŘEDNÍ ODBORNÉ VZDĚLÁNÍ / INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY CIZÍCH JAZYKŮ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH
PROJEKTY OP VpK / KVALITNÍ STŘEDNÍ ODBORNÉ VZDĚLÁNÍ / INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT
PROJEKTY OP VpK / KVALITNÍ STŘEDNÍ ODBORNÉ VZDĚLÁNÍ / INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY SMĚŘUJÍCÍ K ROZVOJI MATEMATICKÉ GRAMOTNOSTI ŽÁKŮ STŘEDNÍCH ŠKOL
PROJEKTY OP VpK / KVALITNÍ STŘEDNÍ ODBORNÉ VZDĚLÁNÍ / INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY SMĚŘUJÍCÍ K ROZVOJI ODBORNÝCH KOMPETENCÍ ŽÁKŮ STŘEDNÍCH ŠKOL
PROJEKTY OP VpK / KVALITNÍ STŘEDNÍ ODBORNÉ VZDĚLÁNÍ / VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO ROZVOJ ZNALOSTÍ, SCHOPNOSTÍ A DOVEDNOSTÍ V OBLASTI FINANČNÍ GRAMOTNOSTI
PROJEKTY OP VpK / ZVYŠOVÁNÍ ICT KOMPETENCÍ PEDAGOGŮ
PROJEKTY OP VpK / ZVYŠOVÁNÍ ICT KOMPETENCÍ PEDAGOGŮ / Udržitelnost2013
PROJEKTY OP VpK / ZVYŠOVÁNÍ ICT KOMPETENCÍ PEDAGOGŮ / Udržitelnost2014
PROJEKTY OP VpK / ZVYŠOVÁNÍ ICT KOMPETENCÍ PEDAGOGŮ / Udržitelnost 2015
PROJEKTY OP VpK / ZVYŠOVÁNÍ ICT KOMPETENCÍ PEDAGOGŮ / Udržitelnost 2016
PROJEKTY OP VpK / ZVYŠOVÁNÍ ICT KOMPETENCÍ PEDAGOGŮ / Udržitelnost 2017
PROJEKTY OP VpK / ZKUSME TO SPOLEČNĚ ZNOVU
PROJEKTY OP VpK / PODPORA PROFESNÍHO ROZVOJE PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ ZE STŘEDNÍ ŠKOLY HOTELNICTVÍ, GASTRONOMIE A SLUŽEB SČMSD ŠILHEŘOVICE, S.R.O.
Search courses
Go
Komunikace v českém jazyce
Anglický jazyk
Občanský a právní základ
Matematika
Literární výchova
Tělesná výchova
Práce s počítačem
Ekonomika
Biologie a mikrobiologie
Potravinářská chemie
Potravinářská technologie
Metody analýzy potravin